< návrat zpět

Fórum


Téma: probuzený člověk

Zaslal/a 5.9.2016 23:06

Jsem nerad,že se zde podvádí a mažou se některé texty,které by měly být přístupné všem.Rád bych mluvil s paní Ďáskovou na semináři,nebo meditaci veřejně.


icon ,

Vážený pane Šenkýř, texty se nemažou svévolně texty se mažou pokud se v nich objeví reklama na stránky jenž nejsou v souladu s tím co je zde považováno za nedodržení autorských práv. Pokud jste probuzený člověk musíte vedět, že zákony duchovní i pozemské se mají dodržovat. K dalšímu vašemu dotazu jen jedno, máte chuť se sejít veřejně ano, ale až po skončení akce tam dostanete prostor. Pokud máte jen chuť dokazovat mi jak jste probuzený upozorňuji vás, že polemiky a prázdné mlácení slámy je pro mě ztráta času a věřte mi nazbyt ho nemám. Takže napište mi SMS zprávu napíši vám termín kam se dostavíte budete mít prostor. Nepřesvědčujte mě, ale lidi. Jste probuzený tak byste měl vedět, že vše je jen tak jak je. A nevlkádejte na tyto stránky reklamu pokud ji administrátou nepovolí znovu bude naše diskuze smazána. V tomto případě by to byla škoda. Napište bude to velice brzy kdy se můžete přijít představit.

icon ,

Dobrý večer všem, toto píši jako dodatek na zprávy pana Šenkýře. Znám spoustu lidí, kteří díky svému snažení dnes dělají práci, která je nejen baví, ale zároveň pomáhají tam kde je třeba. Tento pán mě v předešlých zprávách obvinil, že jej zostuzuji. Znovu píši nikdy jsem ho neviděla a neměla jsem ani tu čest ho potkat osobně. Poté mě vyzývá k věřejnému setkání. Souhlasím a věřte mi, že budu čekat na zprávu a zpětně mu odešlu zprávu i já. Nemám ráda hry a dokazování. Tento člověk a jemu podobní si neuvědomují jednu zásadní věc lidi nepřesvědčí řeči, ale činy. A tak prosím pracujte ukažte jaký jste. Pravá láska nemusí křičet a prstem na druhé ukazovat a jejich práci kritizovat za tou přijdou lidé sami. Začněte pokud jste probuzený nemusíte lidem ukazovat svoji slabost tím, že ve mě máte protivníka.Nechci a nebudu a nebyla jsem nikdy protivníkem, který musel přes pomluvy kráčet výš. Pokora a práce je tou, která za vámi bude vidět. A není to jednoduché zachovat si slušnost i tvář když o mě mluví ten či onen a nikdy se mnou osobně nemluvily. Tak si to ujasníme je mi jedno a vždy mi bylo co kdo dělá ( myslím duchovně) každý dělá co mu Bůh do vínku dal. Tisíce je těch co o sobě mluví jako o spasiteli. Věřte mi, že takových lidem spíše závidím jejich odvahu já ji neměla a mýt nebudu. Nejsem ta co umí vše dělám jen to co mám pocit,že dělám dobře. Nikdy mě nezajímalo co kdo učí mám svého učitele. Nikdy mě nezajímalo kam lidé chodí jen jim vždy říkám ,, nenech ze sebe dělat ovci co čítíš? Je ti dobře pokud ne řekni to vyslov svůj názor. Pokud je ti dobře pochval toho kdo ti pomohl,,. Je tisíce těch co to umí je tisíce těch co o tom jen mluví. Člověk je ten co si vybrat má tak nechme lidi, ať si sami zvolí od každého trochu i to vede k vyléčení. Takže přeji všem pracujte lidí co potřebují pomoci je moc. Přestaňte jeden druhému závidět, že on má a druhý ne. Z toho pak pramení tyto slovní napadání. Pomluva a závist jde v ruku v ruce a pak sami výplatu pro dotyčného nachystají. Vše se vrací. Znovu pro všechny, kteří si občas na mě své jazýčky zchladí věřte mi, že ani já ani vy, ale lidé jsou těmi jazýčky na vahách. Svou práci dělat budu dál z nejlepším svědomím a pokud má cesta této práce jednou skončí, ať ten, který mi dovolil ji dělat mi ji zase zakáže. A věřte mi žádný mistr pozemský to nebyl. Jsem žena jsem matka a babička no prostě ženská, která je obyčejná a nemá jenom ráda lidskou zpupnost a egoismus. Na závěr jeden citát, který se mi líbí ,,Kdyby lidé vždy říkali jen to co je pravda, to by bylo ticho na světě,, A tak budu čekat na zprávu a zároveň, bych tímto chtěla říci pomluva a soudit jiné je úst dospělých lidí jako slina, která bryndák spiňí. Vždyť dítě je dítě a my jsme dospělí. Děkuji všem ahoj Zdena

,

Potkala jsem za svůj život už spoustu lidí, různých povah, různého přesvědčení, vyznání a zájmů. Mám pocit, že obecně tady panuje pořádný guláš v tom, co to znamená být probuzený a mít probuzené vědomí. Zažila jsem toho už dost, abych si mohla udělat obrázek a a také svůj názor. A vím, že nikdo z těch, kteří měli něco otevřené, a zůstali čestými a poctivými lidmi, nemají potřebu ale ani tendenci k agresivitě a aroganci. Ba naopak. Jsou více zodpovědní a nekopou do lidí okolo sebe, protože něco vědí a vidí. Ten, kdo má otevřené vědomí, kdo je probuzený, rozhodně na sebe nemusí upozorňovat. A nemusí druhé lidi nutit, aby se mu přizpůsobovali a podmiňovali. Když mám touhu se s někým setkat, asi budu muset zvednout zadek a za tím člověkem se vydat osobně. To dá rozum.

,

Tento pán již podruhé porušil pravidla autorských práv. Budeme nuceni přistoupit k realizici mazání příspevků za účelem jeho vlastní propagandy.Tyto stránky jsou osobním vlastnictvím a jsou pod ochranou autorských práv.

,

Vážený pane toto co jste napsal je sice ze stránek vymazáno, neboť toto je už vrchol vaši drzosti. Ale je uložen a zároveň vás upozorňuji, že existují instituce na než se obrátím. Informace o vašem jednání vůči mé osobě již překročili hranice obyčejné lidské slušnosti.

icon ,

Vysvětlení pro slušné lidičky.....
Je mi líto, že vám nenechám přečíst si co tento člověk dovede napsat. Hranice
slušnosti nejsou tomuto člověku vůbec ničím. Nemíním již na tohoto človíčka reagovat přijde mi to dosti zbytečné. Přikročím k jinému řešení. Ten kdo měl někdy takovou zkušenost mě jistě chápe. Děkuji všem za pochopení.

,

Jsem tady zpět a chci vám říct milé dámy a pánové,že Zdenička Ďásková,se kterou jsem se seznámil je ta nejlepší učitelka s jakou jste se zde mohli setkat.Jsem na tom podobně a velmi rád bych přispěl také do diskuze.Je tady také žena,která mi v tom chce zabránit,ale jméno říkat nebudu.V brzkém období bych rád uspořádal v Havlíčkově Brodě svoji vlastní přednášku na téma omylů v ezoterice a duchovního vývoje lidské rasy v současnosti i do budoucna.Kdybyste měli zájem,tak bych se vám rád představil více osobně.


ranktrackr.net