< návrat zpět

Fórum


Téma: netopýři a černí hadi

Zaslal/a 7.10.2012 17:37

Milá Zdeni,

srdečně zdravím a prosím o radu se symbolikou. Při meditaci ve 3.patře jsem měla jako symbol vnitřní síly hrocha, ale cítila jsem, že je líný a nechrání. Poslala jsem ho pryč a přišlo mi šest japonských samurajů ve zbroji. To bych si vyložila tím, že mě čeká nepříjemné jednání, kde budu dost síly potřebovat. Co jsem moc nechápala, že na mě začali nalétávat takový velký černý jakoby netopýři. Posílala jsem je pryč, ale povedlo se mi to až na potřetí. Strach jsem ale žádný necítila. Místnost byla při vstupu červená s šedivými rámy oken, ale vymalovala jsem si tam žlutou barvu s obrázky kopretin a heřmánku.
Další co si neumím vysvětlit, že se mi v posledních dnes ve snech objevuje klubko černých tenkých hadů. nic nedělají, jen tam jsou, když řeknu že je nechci tak zmizí. Žádné zvláštní pocity (strach, úzkost...) ale naštěstí nemám.V dětství se mi zdálo často o hadech (už přesně nevím co), jen si pamatuji, že mě to dost děsilo a budilo.
Moc děkuji za tvůj názor. Bez něj s tím neumím zatím dál pracovat.
Měj se moc krásně.
S úctou a láskou Jolana


,

Ahoj Jolanko, začnu velice jednoduše. Samurajové chrání dobře, ale ty černý netopýři budou slova, která právě při jednáních budou létat vzduchem. Viděla si sama i to zvládneš. Červená místnost ve třetím patře je bolest, která se tam tvoří díky tomu, že si připadáš nedokonalá a máš pocit, že lidi okolo tebe tě neocení. Tím tam máš tu šedou barvu to je tvůj smutek. Vymalovala si, to je dobře a ten heřmánek si občas uvař jako čaj. Pomáhá posilovat a čistit žaludek. Ten leží právě v oblasti třetí čakry. Žlutá barva je energie na posílení tvých orgánů a kopretiny znamejí ...z pokorou přijímám tuto změnu. Klubko hadů spal, nebo si představ, že je pochytáš a odvezeš na odlehlé místo kde jim dobřeješ svobodu. Hadi znamejí pomluvy a nepřejícnost lidí, kteří ti závidí. Tak to je vše pokud nebudeš vědět znovu se zeptej měj se moc hezky a ahoj Zdena


ranktrackr.net