< návrat zpět

Fórum


Téma: vysvětlení snu

Zaslal/a 12.6.2012 19:41

Dobrý večer milá paní Zdeni, mám na vás prosbu, zda-li byste mi mohla nějak objasnit můj sen.Sen se mi zdál v sobotu, vstávala jsem v sedm pustit slepice, kočky a pak jsem si ještě ulehla, byla jsem nějak nevyspalá, do půl devátý jsem jen tak podřimovala, ale pak jsem asi usnula a sen - byla jsem s dětmi z d ružiny, kde pracuji s hyperaktivními dětmi na procházce,jdeme přes most, malej Dan dával nohu přes zábradlí, říkám mu, nedělej to, spadneš, on se nahnul a už letěl do řeky! V tu chvíli jsem si řekla, je zle, co budu dělat.Letěl dlouho, byl to vysoky most, když dopadl, tak jsem rychle běžela , viděla ho, jak jakoby vynořil hlavu a zase se potopil, sešla jsem ke břehu, vlezla do řeky, uplně jsem cítila, jak jsem ve vodě celá, ještě jsem se divila, jaká je tam hloubka, vůbec nic jsem neviděla, ale vytáhla ho na břeh, Natálka ho tahala nahoru za ruku a to jsem se probudila, takže nevím, zda utonul, ani jsem se neprobudila nějak vyřízená, jenom unavená, vyčerpaná.Ve snu bylo vše nejméně třikrát zvětšené, výška mostu, vysoký svah k břehu řeky, velká hloubka.Před tímto snem jsem ještě měla v době než jsem se probudila v půl čtvrté ráno jiný sen a sice, jednalo se o moji maminku( která mi odešla domů 21.7.2011) ale nebyla vidět jenom jakoby jsem věděla, že je to ona, vylezla po takovém žebříku nebo schodech, prošla takovým malým otvorem , tam byla kancelář nějakého staršího pána, z myšlenek maminky jsem jakoby vycítila, že chce abych u toho pána pracovala, já po tom žebříku také lezla, ale stále jsem se nemohla dostat k otvoru, po stranách toho žebříku nebo schodů jsem stále přemisťovala spousty krabic se spisama až jsem se k otvoru dostala, ale nemohla jím projít, pak jsem asi prošla, ocitla jsem se v té kanceláři, ještě jsme tam jako diskutovali v tom prostoru, že pán kancelář přestěhuje do Třech Seker a tím to končilo.Když jsem se probdudila bylo půl čtvrté a měla jsem radost, že mamka byla ve snu, poděkovala jsem jí.Tak vůbec netuším, co mne čeká, možná je to signál, že bych měla hledat novou práci..? Pravda je, že mne tato práce dost vysiluje, děti jsou dost živé, hlučné, divoké. V pondělí jsem jela do práce s takovou nejistotou, ale vše bylo v pořádku, možná asi taky tím, že se mi ve snu zdálo o kvočně s kuřátky ( mám totiž čtyři kuřátka s kvočnou a jsem z nich nadšená, jsem totiž přesvědčená, že mi to zařídila maminka, vím, že ona je stále při nás, když jsem před šesti týdny nasazovala pod kvočnu deset vajíček, nedopatřením jsem jedno rozbila, dvě rozbila kvočna, pak zbylo sedm vajíček a já jsem si řekla, když budou čtyři kuřátka, budu ráda , no ony čtyři byly, dvě se nestačila proklubat chudinky a jedno bylo záprtek). Někdo kdo to bude číst, co píšu si může říct, že jsem asi blázen, ale já vím, že nejsem, že ta maminka věděla to, že se narodí čtyři kuřátka, určitě mi tím dala znamení, že při nás je. Ať si kdo chce co chce říká.
Paní Zdeni, objednala jsem se s dcerou na letní seminář pro začátečníky do H. Mlýna, těším se moc na vás. Předem děkuji za odpověď. Hana (Planá u Mar.L. a taťka Josef.


,

Milá paní, vůbec si nemyslím, že jste blázen. Oni totiž sny i když někdy zmatené vypovídají nejen o dějích, ale hlavně o vašem světe ve vás. Tak nejprve k první části vašeho snu. Ten chlapeček je spíše něco co vypovídá nejen o něm, voda znamená čištění a tak si myslím, že může oněmocnět. Někdy taková voda ve snu se projeví jako ,,angína\\\" či jiné horečnaté onemocnění. Dále pak ke snu o vaši mamince je v tom symbolika něčeho nového. Začátek nového náhledu na svět mám na mysli objevení toho co je v nás a je skryto. Jsou to nové možnosti zkrátka nové učení. Pokud je spojeno s tím kdo odešel je jasnou známkou toho, že nejen jemu, ale i vám tento svět bude otevřen. Díky vaši mamince se budete dovídat věci, které pro vás budou důležité, ona je něco jako průvodce. Ti co odešli a zdají se nám o nich sny. Nejen, že nás dovedou varovat, ale zároveň i učit něčemu novému. A nakonec jsem si nechala ty kuřátka. Ty jsou symbolem nejen ve snu... vždy nového života nového začátku. Vím stalo se to i ve skutečnosti. A ten jeden nevyvedený je jenom ukázka toho co nemá být, ať raději není a z čeho se má něco krásného zrodit, ať žije a roste. Vždyť příroda je mocná čarodějka. Paní Hano, jsem ráda, že se potkáme vím, že jste si prošla těžké časy a zároveň vím, že jste při tom dost trpěla. Vše se začíná měnit a věřte my bolest, odezní, ale jizva zůstává. a to je to co nás na duchovní rovině posunuje. Ty kteří jich mají nejvíce, ti jsou o to pevněji obejmuti .Mějte se hezky a pozdrav i vašim nejbližším. Ahoj Zdena

,

Milá Zdeni, moc děkujiza váš výklad mého snu. Těším se na shledání s vámi na semináři pro začátečník 5.7. Moc vás zdravím i můj táta Josef vás zdraví. Ten je nyní horší psychicky, ale je to hlavně tím,že se blíží výročí úmrtí maminky(rok), dále by měla 70 let a s tátou by spolu byli 50 let, takže se to nahromadilo. Působí to i na mne, vždy si popláču, pošlu mamce nahoru pozdrav, zajdeme s kytičkou a svíčkou na hřbitov, pak se vždy na chvíli uleví. Nejhorší je počasí pod mrakem, je nám vždy hůř, větší smutek dolehne. Já se snažím smutek zahnat prací, u táty je to horší, spíše mu doporučím, když jedu do práce, ať si lehne nebo si čte.Přeji vám pěkný den a děkuji moc. Hana a táta Josef.


ranktrackr.net