< návrat zpět

Fórum


Téma: prosba o vysvětlení

Zaslal/a 18.4.2012 19:47

Milá paní Zdeničko, mám n a vás prosbu spolu s taťkou Josefem. Taťka se na dnešek v noci v jednu nebo po jedné krátcejprobudil a uviděl záři nad zrcadlem, je přesvědčen, že to byla mamka, dávala mu znamení, že je u něho a stále nás opatruje. Myslíte, že to byla maminka? Zhruba měsíc po smrti maminky / zemřela 21.7.2011) se tatovi zdál sen, že jde po nádherné louce a slyší krásnou hudbu, před ním někdo je, je přesvědčen, že to byla mamka, stále zrychlovala šla ke krásnému jasnému světlu, táta také zrychloval, ale najednou postava zmizela v tom světle, opět je přesvědčen a já také, že to byla mamka a dávala tátovi znamení, že tam, kde nyní je, jí je moc dobře.Paní Zdeničko, co si o tom myslíte, byla to maminka, že jo? Prosím, až budete opět "nahoře" vyřídila byste prosím, mamince Marušce pozdravení, že jí moc pozdravujeme a přejeme jí aby byla šťastná, že nám hodně chybí, ale zároveň jsme rádi, že je tam doma. Nikdy na ni nezapomeneme, co tady po zemi budeme chodit a denně děkuji Bohu, že nám umožnil být tady s maminkou několik let, než-li si ji vzal k sobě domů.Moc vám děkuji i za tátu Josefa. Hana (Planá u Mar. Lázní) Pamatujete si na mne vidte?


,

Milá paní, moc se omlouvám měla jsem teď moc náročný měsíc nejen pracovně, ale i rodinné záležitosti. nastává uklidnění a tak se znovu naplno mohu věnovat práci. Odpověď na váš dotaz.....vaše maminka je v pořádku a to co vnímá váš otec taky. je to člověk vnímaví a tak věci, které jinému jsou skryté celý život on vnímá. Věřte tomu, že svět na druhé straně je a tak vám mohu říci jedno. Určitě to byla ona. Duše našich blízkých mohou dolů a dát nám vedět, že jsou v pořádku. Mamince to vyřizovat nemusím. Ona to ví a navíc slyší. A tak duše vaší maminky je vždy z každou vaší vzpomínkou s vámi v kontaktu. Všechna naše přání , prosby, smutky zkrátka vše se ozývá tam a oni ví o našich krocích vše. Tak se nebojte, že vás neslyší. Ten kontakt byl právě proto, aby jste zůstali v klidu a věděli, že je doma v pořádku. Myslete na ni a pozdrav od srdce pošlete sama vzhůru. Stačí to, oni ví jak těžké to tady máme. A tak světlo, ať je vám připomínkou její stálé přízně pro vás a vašeho tatínka ..Moc vás zdravím a věřím, že budete klidnější. Věřte mi, že na vás si dobře vzpomínám a tak ještě přijměte pozdrav ode mne i pro vašeho tatínka ....děkuji za dotaz a krásné jaro ahoj Zdena

,

Milá paní Zdeničko,¨
moc děkuji za vaši odpověď. Pláču radostí, protože jste nám potvrdila to, že maminka je stále s námi. Již uplynulo devět měsíců od odchodu maminky domů, ale stále mám dny, kdy čekám, že ji uvidím jak jdou s taťkou nebo i ona sama ke mně domů. Pak si uvědomím, že již nepřijde a zároveň vím, že je nahoře š´tastná a strašně moc jí to přeji. Mockrát vám děkuji i za taťku Josefa .


ranktrackr.net